Újság!
Betöltés...

Téli kert a balaton-felvidékről - Boldog Új Évet kertrajongók!

Rendhagyó módon idén egy különleges kerttel szeretnék nektek boldog új évet kívánni. Egy olyannal, amit - most visszatekintve - két évvel ezelőtt kezdtünk el egyeztetni és papírra vetni. A saját előkertem méreteit összehasonlítva Emeséék előkertjével volt némi különbség a munka, az idő, a növényanyag és a pénzráfordítás tekintetében is, de így visszatekintve ezekre a képekre úgy gondolom, hogy megérte hozzálátnunk, mert egy nagyszerű és különleges kert született belőle.


A Falusi Porta blog írójának házfelújításáról sok izgalmas posztot olvashattatok már, itt nálam pedig bemutattuk, hogy milyen egy friss ültetésű virágos előkert, amikor nyár van és a növények tudatosan kerülnek egymás mellé még a tavasz folyamán.

Pár napja viszont olyan izgalmas képeket készített Emese a téli kertjéről, hogy úgy gondoltuk megmutatjuk nektek milyen egy virágos kert, ha beköszönt a tél. Láttam már pár kertet télre bundába csomagolva, ez most mégis elvarázsolt. Köszönöm neki, hogy ismét betekinthetünk hozzájuk és együtt megcsodálhatjuk a tél hófehér világát egy valós kerten keresztül.

Havazás előtti napokban:



Majd egy kis vékony hóréteggel meghintve.
Csak a mi kedvünkért, hogy egy szép kerttel kezdhessük a 2016-os évet!


 



 

  
BOLDOG és szép Kertekben, Virágokban, kerti finomságokban gazdag ÚJ ÉVET KÍVÁNOK nektek a 2016-os esztendőre.




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :