Újság!
Betöltés...

Bors Magazin - Egy újságcikk a télről és a kertről

Mai írásomat kertekről, tervekről, növényekről és az elmúlt év sikereiről a Bors magazin ma megjelenő Lakás és Kert különszámában olvashatjátok el. 


Nagy öröm számomra, hogy az év végi - év eleji kert körül zsongó összegző gondolataim a Bors magazin kert különszámának hasábjain jelennek meg. Ugyanis a "Mit csinál a kertész télen" című újságcikkben három kertrajongó (profi és amatőrt egyaránt) mondja el a téli kertészkedéssel kapcsolatos gondolatait.

Mire van ilyenkor idő és mire kell ilyenkor időt szánni? Milyen tervek születhetnek és milyen sikerek születtek az elmúlt évben? Ki mit talál ilyenkor kertben, amelyek szebbé varázsolhatják ezeket a rövid nappalokat?

A folytatást pedig a ma megjelenő Bors magazin
Lakás és Kert kert különszámában találjátok...



 Köszönöm a lehetőséget Pomaranski Lucának.

Végül pedig íme, egy kis olvasnivaló:






A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :