Újság!
Betöltés...

Construma Kertépítő verseny - 2015

Ismét itt a tavasz és mi újabb nagyszerű kertekkel lehetünk gazdagabbak, a ma délutánig látogatható Construma Kert kiállításon. Varázslatos környeztet és tereket hoztak létre idén is a még kezdő és a már profi kertépítők.


Örülök, hogy létezik ilyen esemény hazánkban és már várom is minden évben, ami lassan olyan, mint egy meglepetés csomag. Sosem tudom, hogy mire számíthatok és amikor kinyitom, mindig örömmel tölt el a látvány. Jó kinyitni a C pavilon kapuját, mert tudom, hogy rengeteg energia és kreativitás lesz mögötte. Most is így volt.

A kertek idei témája: Fény éve

Gyertek és nyissatok be most ti is!

Kert stelázsival


Corten-Kert


A Kertépítő
Különdíj
Közönség szavazat - Második helyezet
 




 
 Oroszlános kert
Közönség szavazat - Harmadik helyezet



    
 Japán kert
 


Biotó
 Közönség szavazat - Első helyezet




Szentjánosbogár-kert 
Diák kategória - bronz fokozat
 


 Városi menedék
Profi kategória - ezüst fokozat





 
 Fény Éva!
Profi kategória - arany fokozat





Kerülj beljebb!
Diák kategória - arany fokozat



Ha tetszett, akkor olvass bele ebbe is:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :