Újság!
Betöltés...

Virágcsokrot Adventre!

Már csak két hét és kezdődik az adventi időszak. A családi programok gondolom már nem csak nálunk, hanem máshol is időzítve vannak. Ezért célszerű előre tervezni, hogy mikor készítsük el a dekorációkat, mikor kreatívkodjunk csoportosan a gyerekekkel és mikorra osszuk be a különböző sütési fázisokat. Nem is említve a különleges karácsonyi programok meglátogatását.

Ez a karácsonyi asztali csokor maradékokból készült. Már pedig maradék mindig akad, ha az ember lánya készül valami friss beltéri növény dekorációval az ünnepek idejére. 



Talán ez most egy kicsit korainak tűnik, de nálam már javában folyik a dekorációk előkészítése és - természetesen - fotózása. Így aztán egy hirtelen ötletből, és némi lenyesett maradékból született ez a kis csokor.

Természetesen ha akarjuk, akkor ez az összeállítás, akár az alapja lehet egy nagyszerű téli virágos kompozíciónak, de így egyszerűségében is fantasztikus hangulatot tud varázsolni az étkezőasztalra.

Kellemes készülődést kívánok Mindannyiótoknak!

 


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :