Újság!
Betöltés...

KREDEKO - "szépség és kényelem a kertben..."

Az nyílván senki számára sem titok, hogy Dórival (Kreatív Kertész) mindketten aktívan szeretünk kertészkedni, és bár a család néha nagyobb részt igényel belőlünk, mi mégsem tudunk elszakadni teljesen a kert vonzásától. Ezért aztán kitapasztaltunk jó néhány praktikus és kényelmes módot, amivel megkönnyíthetjük és meggyorsíthatjuk a kerti munkák folyamatát, amelyeket most be is mutatunk nektek.



Ezeken a termékeken rögtön látszik, hogy mi szeretjük a praktikus és egyben szép dolgokat. Mert egy kerti tárgy legyen kényelmes és jól használható, miközben természetesen a megjelenésre is nagy gondot fordítottunk.

Az elsőként bemutatott Lomb- és gazgyűjtőnél például kifejezetten szeretem az apró virágos szegélyezést, ami egyben az akasztója is. Használatával pedig könnyebb a gyomlálás utáni rend elérése a kertben.

Részletesebb leírást ITT találsz!



A másodikként bemutatott Térdeplő egyik oldala vízhatlan, míg a másik oldala kényelmes és ízléses. Én a gyerekeim születése utáni időszakban jöttem rá, hogy a térdeim sajnos már nem a régiek. Ezért egy nagyobb kerti munka során jól jön egy ilyen kertbe tervezett párna a térdeknek.

Részletesebb leírást ITT találsz!



A harmadikként bemutatott Kerti Szerszámos Táska vízhatlan anyagból készült. Ezzel a termékkel időt és energiát spórolunk, mert így munka közben a szerszámok mindig kéznél vannak. Miközben maga a táska még elegáns is.

Részletesebb leírást ITT találsz!


Ezek a termékek a szépséget és a kényelmet igyekeznek a kertbe csempészni.

Mivel mi ezekkel a tárgyakkal a saját időnket és kényelmünket is meg szerettük volna kímélni, ezért elmondható róluk, hogy nem csak design termékekről van szó. 

A következő három napban részletesebb posztok következnek, hogy bemutassuk nektek.

Ha már most megtetszett a valamelyik, akkor
ITT megvásárolhatod
OKTÓBERI BEVEZETŐ áron!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :