Újság!
Betöltés...

KREDEKO - Lomb- és gazgyűjtő

A KREDEKO termékek között a legizgalmasabbnak azt találom, amelyik első pillantásra nem feltétlen mozgatja meg a fantáziát, viszont amikor el kezded használni, akkor már többet kertészkedni sem akarsz nélküle.


A lomb és gazgyűjtő kiterítve egy 70 x 70 cm- es vízhatlan anyag, amely fülecskéi révén teljes átalakuláson tud keresztül menni. Zsákká, szatyorrá, felakasztható tárolóvá tud változni, ezzel megkönnyítve a kerti munkák után járó kerti szemét és hulladék eltávolítását.
Míg nekem gyomlálás közben gondot okoz a vödörbe hajigálás, addig ezt a kiterített lombgyűjtőt könnyedén eltalálom, és munkám végeztével a négy sarkot összefogva kiürítem a zsák tartalmát az épp aktuális komposztálóba vagy kukába. Nincs gereblyézés, söprögetés és egyéb takarítási teendők az ágyások rendbetétele után, amivel rengeteg időt spórolok magamnak más hasznosabb kerti munkák vagy épp egy baráti beszélgetés számára. Ezért pedig csak rajongani lehet.

Jelenleg én kültéren, tető alatt, fellógatva tárolóm. Ezért kicsit aggódtam, hogy hamar el fog használódni, és csúnya lesz, ám szinte meg sem látszik rajta az elmúlt hónapok tesztelése.

Ez a meglepően egyszerű zsák, nagy mennyiségű gazzal, faággal és és falevéllel bír el.

További információkat ITT találhattok erről a termékről.





További információkat ITT találhattok erről a termékről.


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :