Újság!
Betöltés...

Közeleg az ősz, most készülj a tavaszra!

Szép lassan bekúszik az ősz a mindennapjainkba. Hűvösebbek az esték a kertben, ahol akár már egy pokróc is elkelhet a beszélgetések során. Ám a kertben még nem állt le az élet, mert most kezdődik az őszi betakarítás és a tavaszi kertek előkészítése.




Miközben örömmel nézem a tavasszal elültetett dáliáim virágba borulását a kertben, már azon tűnődöm, hogy vajon tavaszra milyen színkombinációkat tervezzek az ébredő kertbe. Ilyenkor jó lenne egy nagyobb kert, amit jelenleg nagyméretű cserepekkel fogok kivitelezni.

Természetesen türelmetlen típus vagyok, ezért már most alig várom, hogy lássam amint a pár hét múlva becserepezett tavaszi virághagymák a kert különböző pontjaira elhelyezve egy tavaszi sziporka parádéban törnek ki, kiemelkedve az ágyás szintjéből. Ha benneteket is megérintett az ősz színkavalkádja, amitől szinte nem is szeretnétek szabadulni, akkor már most érdemes tervezni, hogy a tavasz is épp ilyen örömet tudjon majd szerezni.

Ha bármilyen kérdés felmerül Bennetek a tavaszi virághagymák gondozását illetően, akkor várom kérdéseiteket, küldjetek az oldalsávról üzenetet.

Addig pedig itt van néhány ötlet ami segíthet a tervezésben!






Az őszi ültetésű, tavasszal virágzó hagymás variációkért kattints IDE!


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :