Újság!
Betöltés...

Meghitt fényeket a kertbe!

Van egy olyan érzésem, hogy az elmúlt hónapokat ti is kemény munkával töltöttétek a kertekben.
Ezért most, hogy szép lassan beköszöntött a nyár, végre megpihenhetünk egy kicsit és kihasználva a kert nyújtotta örömöket estékbe nyúlóan élvezhetjük annak minden előnyét.



Ahhoz, hogy az esti órákban is kellemes pillanatokat tölthessünk a kertünkben vagy a teraszunkon, a pihenő székek mellett érdemes hangulatvilágításról is gondoskodni. Mert természetesen praktikusak a falakon világító elektromos fényforrások, mégis jól esik egy kis mécses vagy gyertyalángjánál meginni azt az esti frissítőt, vagy csak csendesen figyelni a környező fákat, bokrokat. Ha pedig egy eldugott kis sarkot szeretnénk estére használhatóvá tenni, akkor a napelemes fényforrásokkal szinte ünnepi hangulatba tudjuk csomagolni kertünket. A jól megvilágított növényekkel és kertsarkokkal egy teljesen új kertélménnyel töltekezhetünk fel estéről-estére. Arról pedig már nem is beszélve, hogy milyen csodás a fogvatartott lobogó lánggal szembenézni, miközben élvezzük az nyáridő múlását.

Irány a kert, végre itt a nyár!

Romantikus gyertyafényes






Ünnepi pillanatok


 


Meghitt kültéri kandalló
 

A képeken látható termékeket
ITT és ITT 
tudod megvásárolni!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :