Újság!
Betöltés...

Fekete - fehér kontraszt a kertben

Ennek az Ausztráliában található vendégháznak elsőre szokatlan színösszeállítású a kerti pihenője.

A fa sötét szürke színe kontrasztba állítva a hófehér bútorokkal és a növényzet élénk zöldjével olyan hatást ér el, ami folyamatosan vonzza a szemet. A teraszon túl nyúló deszkapadozat pedig szinte stég érzetét kelti még itt a kertben is. Ezért nem csak praktikus és kényelmi szempontokból, hanem a kert stílusát meghatározó szerepe miatt is jelen van a kertben.
Bár a mi kertkultúránktól még igen messze áll, a sötét szürke szín használata, szerintem mégis érdemes vele már kis felületen is próbálkozni. Hihetetlen eleganciát és nyugalmat kölcsönöz a térnek. Teljesen más hatással bír itt kinn, mint egy beltéri szoba esetében.





Képek forrása: Olive and Joy

Ha tetszett, akkor olvass bele ezekbe is:


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :