Újság!
Betöltés...

Növények az irodában?

A mai rövid posztomban irodában dolgozóknak,  vagy akár otthoni munkasarkok (homeoffice-ba szorult) növényrajongóknak szeretnék tippeket adni zöld növény dekoráláshoz.



Mivel ezek a helyek elsősorban a munkáról és a gyorsan áttekinthető felületekeről szólnak, ezért nem szerencsés, ha a növények eluralják az asztalt vagy a polc egy részét, vagy ami még rosszabb, az egész teret. Ide kompakt növekedésű növények kellenek, amelyek heti egyszeri vagy maximum kétszeri viráglocsolással már tökéletes állapotba is kerülnek.

Mégis  beválogattam 1 - 2 dzsungelesebb hangulatú homeoffice-sarkot, ami működőképes lehet. Itt a növények láthatóan nem a munkafelülettől veszik el a teret, és a zöld leveleikkel nyugtató energiákkal töltik fel számodra ezt az aktív sarkot.

Természetesen gondolva a magukat teljesen reménytelen eseteknek tartókra is, pár művirág is megjelenik a válogatásban, mert ha jobban utánajárunk, akkor még szép cserepeseket is kaphatunk mű kivitelben.

Kellemes válogatást és ötletelést!










Képek forrása: itt, itt, itt, itt, itt, itt és itt
Ha tetszett, akkor olvass bele ezekbe is:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :