Újság!
Betöltés...

Fűszeres IKEA tunning

Végre egy IKEA tunning, ahol a növényeké a főszerep.
Vajon mire lehet használni egy olyan falra szerelhető bortartót, amibe összesen csak 4 palack bor fér el? Ha szereted és gyűjtöd is a finom borokat, akkor úgy gondolom, hogy ennek a design terméknek tényleg sokkal jobb helye van a fűszerpolcok környékén.
Ahogy az a következő képekből ki is derül.

A képek és a leírás alapján az üvegpohár alja tapadó alapozóval lett bevonva, amire rákenték a táblafestéket. Erre a világos szürke részre kerül a növény neve, illetve ide lehet elrejteni a vízelvezető rétegként megbújó kavicsokat.
Miután a poharakon jelezted a növény nevét krétával, már csak a bortartó vízszintes felszerelése van hátra.
Amikor pedig a inox felületű bortartóba beleállítjuk a ezeket a szürke talpú üvegkaspókat, az egész szinte életre kell.
Szerintem jobb lett így, mint amire kitalálták!!!




Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Florabella írta...

Tényleg nagyon jól néz ki, de nekem sosem bírják a fűszernövények a házban egy-két hétnél tovább...
Nincs véletlenül valami tipped, hogy lehetne őket életben tartani? Mert még ablakpárkányom sincs...

Borbás Ági írta...

Mindenképp javasolt a földcsere (fűszernövényeknek szánt fajta), majd pár hét után fűszernövényeknek szánt tápoldattal pótolhatod a szükséges tápanyagot.
Nem olyan rég olvastam egy cikket, ahol egy kertész elmeséli, hogy miért fordul állandó kudarcba ez az élmény a TÉLI hónapokban.
http://divany.hu/alapkonyha/2014/01/02/telen_marpedig_a_kukaban_vegzik_a_fuszernovenyei/