Újság!
Betöltés...

Design és tér a nagyvilágból

Milyen az a tér, ahol az építészet és a kert találkozik egymással, majd együtt különleges egységet alkot?
A most következő válogatásban ilyen tereket láthattok. Érdekesek, izgalmasak, viccesek és színesek.

A rózsaszín puncs:
Egy színes erdei pihenő

Ezek a terek nem feltétlen a hobbikertek világához igazodnak, inkább segítenek nyitottabban gondolkodni, ha térformáláson, vagy dekorációkon töröd a fejed.

Némelyik annyira egyértelműen vidám és közönségért kiált, miközben természetesen találhatsz itt olyat is, ami csak hosszas fejtörés után tud valami magyarázatot adni az alkotás mikéntjére. A látványosság mindegyik munkánál fontos tényező, még ha úgy érzed, hogy ez nem is mindig egyértelmű.

Ahogy egy festményen, úgy az ehhez hasonló alkotásokon is jó elgondolkodni pár percig. Na, nem a megszokott: Mire gondolhatott a költő? frázisra gondolok. Inkább a: Te mit gondolsz? Te mi érzel? Te hová helyeznéd el? Szerinted köze van-e a kertekhez? gondolatok jutnak eszembe elsőre.

Mindenkinek jó ötletelést és elmélkedést kívánok!

Nézd a hangokat és hallgasd a színeket!

A himalájai kék pipacs

Felület mélysége

Rálátás az erdőre.

Egy kert, ami látványelemekre épült.

 A kert fája.

 Rozsdás szőlőindák.

 A szőlőlugas.



Ha tetszett, akkor olvass bele ezekbe is:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :