Újság!
Betöltés...

Mécsestartó, a jeges csoda - Csináld magad! (DIY)

Az elkövetkező napok jégkockára-fagyási szintje azt jelenti számomra, hogy eljött az ideje a rendhagyó téli dekorációk elkészítésének.




Szükséged lesz a következőkre:
  • 2 db különböző méretű befőttesüvegre.
  • Szigszalagra
  • Vízre
  • Színes termésekre, ágakra, gyümölcs darabokra
  • LED mécsesre
  • Pár napig tartó mínuszokra

Nem csak az oldalát, hanem az alját is megpakolhatod mindenféle színes téli termésekkel a képek alapján. Ezek után már csak megfelelő hidegre és elég türelemre van szükséged. Ugyanis a mécsestartód csak a tejfehér állapotot elérve mondható késznek. Érdemes óránként ellenőrizni, hogy ne fagyjon túl és ne repedjenek szét az üvegek. Ha ehhez a macerához nincsen elég türelmed, akkor műanyag palackokkal és egy méretesebb mélyhűtővel ugyanilyen eredményt érhetsz el.

A forma eltávolításához töltsd meg a belső üveget meleg vízzel, ami így szép lassan elengedi a jégmécses falát. Hasonlóan óvatosan járjál el a külső üveggel is.

Végül a maximális látvány és hangulat érdekében helyezz el bennük egy - egy darab LED mécsest.

Így tökéletesen egyedi téli dekorációval díszítheted a teraszod.









Fotók: Erin Boyle
Ha tetszett, akkor olvasd el ezt is:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :