Újság!
Betöltés...

Virágos farönkök a kertben

Amikor megláttam ezeket a képeket rögtön magával ragadott a képzelet:
Vajon én milyen virágokat tudnék festeni? Milyen mintás párnát készítenék rá? Stb, stb...



Nem állítom, hogy a farönk a legkényelmesebb, de úgy gondolom, hogy az egyik legkézenfekvőbb ülőalkalmatosság a kertben. Ezek a képzelet szárnyaira bízott rajzok, pedig csak végre kiemelik a mindennapi szürkeségből és egyedi megjelenést kölcsönöznek neki.

Ha valaki úgy érzi, hogy nem elég biztos a rajztudása és / vagy némi inspirációra lenne szüksége egy hasonló farönk elkészítéséhez, akkor nyugodtan használjon festősablont. Ezek a sablonok egy alap minta elkészítében sokat segíthetnek, amit utána már könnyebben és nagyobb bátorsággal díszíthetünk tovább szabadkézzel, így adva mindegyik farönknek teljesen egyedi megjelenést.



Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :