Újság!
Betöltés...

Rusztikus ajtókoszorú - Újságpapír rózsák

Ez a szemet gyönyörködtető őszi ajtókoszorú egyszerűségével hívja fel magára a figyelmet. Első ránézésre nem is gondolnánk, hogy törékeny virágai újságpapírból készültek.

Képek forrása
Csak az fogjon hozzá, aki elég türelmet és kitartást érez magában a papír vagdosásához, tekergetéséhez és végül a virág összeragasztásához. Mert itt egy virág, nem virág! Tömegében viszont elképesztően szép látványt nyújt.

Végül pedig, ha időt és energiát nem kímélve elkészíted ezt a bársonyos őszi hangulatot az ajtódra, akkor az időjárás figyelése ne maradjon ki a mindennapi rutinodból, mert a papír virágok nem feltétlen veszik jó néven a víz érintését.








A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :