Újság!
Betöltés...

Keleti stílusú tetőkert New York-ból

New York-ról a legtöbb embernek a felhőkarcolók jutnak az eszébe, de New York háztetői rejtegetnek meglepetéseket is.



Ilyen meglepetés, egy igazi gyöngyszem ez a Chelsea egyik házának tetején található kert, mely buja növényzetével és keleti stílusú berendezési tárgyaival tökéletes menedék a nagyvárosi élet forgataga elől. A két szinten kialakított kertben több különálló tartózkodási helyet alakítottak ki, melyeket buja növényzettel körülvett ösvények kötnek össze. Van egy étkezőhely, egy társasági pihenőhely és természetesen meditálásra, olvasgatásra alkalmas pihenőhely is, mindegyiket zöldellő pergola árnyékolja. A szinte őserdőszerűen beültetett növények és a köztük elhelyezett tárgyak, a keleti szobrok, a szökőkutak, a tűztálak igazi trópusi hangulatot teremtenek. Aki itt laki, az a nagyvárosi és a vidéki élet előnyeit egyaránt élvezheti. Szerencsés ember….

Forrás


Erről még több fotó a www.otthonteremto.hu-n

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :