Újság!
Betöltés...

LavandArt kertészetben jártam

A tény, hogy szeretek kertészetekbe járni, nem jelenthet nagy újdonságot.
Kertészetbe járni és a növények között válogatni eufórikus érzés. Vajon ez vagy az lenne az ideális? Vagy elférne mindkettő? Vagy teljesen másra lenne szükségem? Ám végül annyira elveszek a nagy növényrajongásomban, hogy sokszor észre sem veszem az idő múlását. Ennek sajnos a családom látja a kárát.


Bár nagyon szeretem a közelünkben található kertészetet, mégis hiányzott az, hogy egy padra leülve csak szemlélhessem a növényeket és elgondolkodhassak választásomon. Végre találtam egy ilyen helyet, ahol megihatok családommal egy csésze teát vagy kávét, miközben csodás kerti dekorációs ötleteket gyűjthetek magamba. Mert a LavandArt egy ilyen hely!

Konkrétan az volt az első mondatom Pap Zitának a LavandArt kertészet tulajdonosának: "Ez a kertészet szebb élőben, mint a fotókon". Minden kerti dekoráció Zita ötleteit dícséri, aki nem fél a színek használatától, sőt a beállított növénysarkokkal tippeket ad a növénytársításokhoz.
Szeretem, ha egy kertészetben átlátható rend van, de úgy gondolom nem ez az, amitől ők kiemelkednek a többiektől, hanem inkább az a különleges hangulat, ami a kertészetbe belépve rögtön megérintett.
Ha kíváncsi lettél, akkor látogasd meg őket minél hamarabb!

Tovább pedig beszéljenek helyettem a képek, amelyek főként a kertészetben található dekorációkról szólnak.
Benti kávézó és üzlet





Egy színes létra a kertben is jól mutat.

 Kerti tó ötletesen.

 Itt aztán tobzódnak a színek és mégis harmonikus egészet alkotnak.


 A sok pihenő egyike.


 És itt is álmodozhatsz kertedről.



 Narancssárga-Sárga-Narancssárga-Sárga-Narancssárga...
Sorminta rajongók előnyben. :)


Végül pedig az útjelző táblák. Mert egy kertészetben így is lehet.

Az Engedj Betekintést Kertedbe verseny Legszebb ehető kert kategóriájába a LavandArt kertészet 10.000Ft értékű ajándékutalványt és Halmos Mónika két könyvét (Rózsakóstoló, Levendula szívvel, lélekkel) ajánlott fel.
A LEGSZEBB EHETŐ KERT kategóriában a következő kertrészekkel pályázhatsz:
veteményes ösvény, fűszeres kert, emelt ágyás, konyhakert, gyümölcsfák.

Ha Te is szívesen részt vennél az idei Hobbikert-versenyen, akkor válassz a négy kategória egyikéből és várom fotóidat illetve kertbemutató írásodat.
Részletek itt találod: Engedj betekintést kertedbe!


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :