Újság!
Betöltés...

Köszönet a kertverseny pályázóinak!

Köszönetet szeretnék mondani minden pályázó kerttulajdonosnak, akik vették a fáradtságot és az időt, megkeresték kertjük legszebb részleteit, majd lefotózták azokat. Igen sok esetben csak tizedek döntöttek arról, hogy kinek a kertje került be a verseny finisébe.


Olyan minőségű kerteket küldtetek el, amelyekért érdemes volt éjszakáznom (mert tényleg élvezettel nézegettem minden részletét), viszont közben arra is rádöbbentem, hogy idén sajnos kevés lett a nyeremény. Az elmúlt hetek során annyi szép és ötletes kertet láttam, hogy akár már most több díjat is kiosztanék.


De mint minden évben, most is okosabb lettem, amiből jövőre majd új ötletek születhetnek. Aki pedig egy ideje olvassa a blogot, az tudja, hogy ötletekből nálam sosincs hiány.  Ám addig is, jó pár hónapra való kert inspirációt gyűjthettünk magunkba, amivel mindenki csak tovább szépítgetheti kertjét / balkonját.
Virágzó kerteket, hangulatos baráti beszélgetéseket, finom étkeket és kellemes nyári estéket kívánok Nektek kedvenc kertetekben!

Olvass bele ezekbe is:
Az "Engedj Betekintést Kertedbe" verseny DÖNTŐSEI
Pergolák NEM CSAK forróság idejére!
Járólapot kavicsból



A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :