Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Éva kertje

 Éva számára sokáig elképzelhetetlen volt a virágoskert és a kutya összeegyeztetése. Idén megtalálta rá a megoldást, és kertjét a Legromantikusabb kert kategóriában indítja.


Szeretném Nektek bemutatni az én kis virágoskertemet. Annak ellenére, hogy családi házban lakunk, sokáig elképzelhetetlennek tartottam,hogy saját virágokat nevelhessek.
Van ugyanis egy kutyusunk, aki nem tűr meg a kertben semmiféle növényt.

Idén viszont kitaláltuk,hogy kiskertünk egy részén saját növény- és virágoskertet alakítunk ki. Elkülönítettünk egy megfelelő nagyságú területet és körülvettük kerítéssel. Mikor mindez elkészült, jöhettek a palánták.

Virágoskertemben megtalálható többek között dália, rézvirág több fajtája, körömvirág, levendula illetve napraforgó. Alig várom,hogy napraforgóim is teljesen szépségükben pompázzanak, de erre még egy kicsit várni kell. A kiskert állandó bővítés alatt áll. Már nevelgetem a Nefelejcset, mert ez a virág lesz kiskertem következő darabja.

Nagyon büszke vagyok az én kiskertemre. Mindegyik virágot magról neveltem, ezért is jelent külön örömöt figyelni, miképp is növekednek növényeim napról-napra.




A kertverseny részleteit itt találod:
Engedj betekintést kertedbe!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :