Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Mónika kertje

 Mónika kertje a nyugalom szigete, amely a Legromantikusabb kert kategóriában indul.
Gyertek egy kis esti sétára!


Ebben a rohanó világban, a mi kis kertünk a nyugalom szigete, számunkra és a barátaink számára. Barátságos, meleg hangulatot teremtenek a   különböző  díszítőelemek,  a kert minden zegzugában.

A kis kert „lakóit” zömében örökzöldek alkotják,de jól elférnek egymás mellett a  díszfák, cserjék, futónövények  és természetesen a   szezonális virágok. ... Mindent saját kezűleg csinálunk, szeretettel gondozzuk és  ápoljuk növényeinket, és  nagyon tudjuk értékelni a kitartó munkánk eredményét.







Ha Te is szívesen részt vennél az idei Hobbikert-versenyen, akkor válassz a négy kategória egyikéből és várom fotóidat illetve kertbemutató írásodat.
Részletek itt találod: Engedj betekintést kertedbe!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :