Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Márti erkélye

Egy erkély, ami csak a növényeké!
Márti a Legszebb Városi kert kategóriában indítja erkélyét, amire érdemes rászánni pár percet.



Egy panelház 9. emeletén,  össze-vissza 3 négyzetméteren próbálok egy oázist létrehozni. Sokan azt mondják, hogy dzsungel (persze jó értelemben).

Kiülni az erkélyre lehetetlen, mert nincs hely :-) De nem bánom, mert csodálatos az a sok virág. Vannak egynyáriak, mediterránok (Leander, Bougainvillea, Sivatagi rózsa, Golgota) és futók (Hajnalka, Lonc, Jázmintölcsér, Szárnyas feketeszem, Futórózsa, Szobai futóka, ami nagyon jól érzi magát az erkélyen).
Örülök, hogy adódott egy ilyen lehetőség, ahol megmutathatom a "kiskertemet", amire büszke vagyok. 





Ha Te is szívesen részt vennél az idei Hobbikert-versenyen, akkor válassz a négy kategória egyikéből és várom fotóidat illetve kertbemutató írásodat.
Részletek itt találod: Engedj betekintést kertedbe!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :