Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Márta kertje

Márta kertjébe lánya enged nekünk betekintést, aminek minden szegletéből a növények szeretete sugárzik.
A Legromantikusabb kert kategóriában induló kertbe érdemes egy sétát tenned.


Anyukám imádja a kertet,a rózsákat, az angyaltrombitákat,a loncokat, tulipánfákat, a hosszúra nyúlt cédrust,
az orgonát amiből nagyikám sírjára viszünk mindig ha nyílik,mert a kedvenc virága volt, ahogy a nárcisz is.Nekem pedig a mogyorófa a nagy kedvencem amit télen telerakunk gombócokkal, hogy a kismadarak tudjanak enni és van egy gerlepár aki szintén szereti a kertet nagyon;o)) van egy hibiszkuszunk amit én az első munkahelyemről mentettem haza ahol 7 évig nem virágzott egyetlen virágot sem és azóta pedig minden évben legalább 40 virág van rajta és nem utolsó sorban egyáltalán a kaktusz akiről 93 db virág esett le azt követően, hogy elhervadt és egyfolytában virágzik annyira otthon érzi magát.





 A kertverseny részleteit itt találod:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :