Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Margit kertje

Margit Legélhetőbb kertje barátok segítségével vált egy baráti kertté. Gyere egy sétára vagy akár igyál meg egy kávét, mert Margit szerint itt a tónál a legfinomabb az íze.



Körülbelül 15 éve kezdtük el kialakítani a kertünket, a lányommal kettecskén. Ami látható a képeken az mind a kétkezi munkánk gyümölcse.

A virágok, a fák és a növények ültetésétől kezdve, a pihenők tégla borításáig, a tó kiásásáig minden. A tó elkészítésében segített a lányom barátja, a pihenő betonozásánál a pedig a barátnőm. Ez egy baráti kert lett, amit minden nap szívesen használunk. A kerti tónál a legfinomabb a reggeli kávé. A levendula saját ültetés magról. A jukka is színpompás amikor virágzik a tónál. Majd egy kis pihenő után a kis veteményesben ténykedünk. Finom zöldségek, paradicsom, cukkini, és bab terem benne. A ház végében lévő rusztikus teraszt most alakítottuk ki, hogy egy kis délutáni sziesztára is legyen hely. Az előkert pedig azt hiszem önmagáért beszél. Egyszóval, imádjuk a kertünket. Tavasztól-őszig valóban benne élünk.




A kertverseny részleteit itt találod:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :