Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Kati veteményeskertje

Kati veteményes kertje a Legszebb Ehető kert kategóriában indul, ahol a finomabbnál - finomabb zöldségek és gyümölcsök már sorra érnek be.
Jó étvágyat!


Én a veteményes kertemet szeretném bemutatni.
Édesapám szerettette meg velem a kertészkedést, gyerekkoromban minden időt kint töltöttem vele a kertben.


Azt lehet mondani , hogy szinte minden megterem a kertemben és nem kell méregdrágán megvennem a piacon a zöldségeket. A mélyhűtőm és a kamrám is tele van a sok finomsággal, legyen az lekvár, padlizsánkrém, lecsó, spenót, hagyma, zeller.


A képeken nem is tudom mindezt bemutatni, de nagyon büszke vagyok a lugas paradicsomra ami ma már magasabb mint én vagyok. Mindig friss cukkinit, spenótot , paradicsomot, paprikát, csemege kukoricát, babot tudok ilyen tájban szedni, és van egy kis füge bokrom is.

Köszönöm a lehetőséget a részvételhez.

Maradok továbbra is lelkes olvasójuk.









Ha Te is szívesen részt vennél az idei Hobbikert-versenyen, akkor válassz a négy kategória egyikéből és várom fotóidat illetve kertbemutató írásodat.
Részletek itt találod: Engedj betekintést kertedbe!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :