Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Irén és Barna kertje

Nagyszüleink kertje egy életen át elkísér minket, ezért Irén és Barna kertje biztos sok gyerek és unoka lelkét megérinti majd. Kertjüket lányuk a Legromantikusabb kert kategóriába indítja, ahol érdemes pár percet eltölteni.



Szüleim (Irén és Barna) kertje, Jenőben található egy felújított parasztházat ölel körül szép kis buja hangulatú, de még is szépen és sok-sok szeretettel ápolt kialakított kert,
ahol mindennek pontosan megtervezett helye van de még is természetesnek hat unokáik nagy örömére sok-sok búvóhellyel rendelkező kis paradicsom.

  





A kertverseny részleteit itt találod:


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :