Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe - Attila kertje

Attila kertje az ékes bizonyíték arra, hogy egy keskeny telek is tökéletes zöld pihenővé alakítható. Gyertek és nézzetek szét a Legélhetőbb kert kategóriában indított hangulatos oázisban.


Nem túl nagy kert, körülbelül nyolc méter széles, és harminc méter hosszú. Folyamatos változásokon ment keresztül az évek során, míg elnyerte mostani formáját, ami még mindig nem végleges. :)

Legfőbb látványeleme jelenleg a kis kerti tó, a stéggel, rajta dézsás virágokkal. A stégen üldögélve gyönyörködhetünk az aranyhalak és a tavirózsák látványában. A tó közelében, a téglakerítés tövében, a vérszilvák árnyékában van egy kis pad, körülötte árnyékliliomok, mögötte kúszóhortenzia és borostyán. A pad közelében a falon öntöttvas kerti falikút rézcsappal. A kerítés mentén kétoldalt cserjék követik egymást, melyek közül valamelyik mindig virágzik. A kertet egy kanyargós kavicsösvény szeli át, melyen végighaladva mindig találunk valami szép részletet. 

Sok fejleszteni való van még a kerten, de remélem így is elnyeri néhány virtuális látogató tetszését! :)





Ha Te is szívesen részt vennél az idei Hobbikert-versenyen, akkor válassz a NÉGY kategória egyikéből és várom fotóidat illetve kertbemutató írásodat.
Részletek itt találod: Engedj betekintést kertedbe!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :