Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Attila erkélye

Attila erkélye a Legszebb városi kert kategóriában indul az idei Hobbikert-versenyen, ahol csodás rózsák illatoznak több emelet magasságban.
Üljetek le Nála pár percre!

 

Nekem egy lakótelepi lakás erkélye áll rendelkezésemre, ezt szerettem volna otthonosabbá tenni, hogy párommal olykor ki tudjunk ülni, és akár hétvégén az összecsukható asztalon egy ebédet tudjunk elkölteni.



Virágládákat csináltam pár éve az adott méretekhez igazodva, és azokba 5 tő, különböző színű, ám de illatos rózsákat ültettem. Az erkélyrácsra egy lehajtható asztalt szerkesztettem, amely időjárásálló lakkal lett bevonva, igy a hintaágy elé kihajthatva akár délben egy ebédre, akár nyáron este egy pohár bor mellé ki lehet ülni. Az oldalfalra szintén egy házi készítésü csobogó került, egy antik hatású réz kerticsapfej egy márványdarabba bele lett fúrva, és alá egy kaspó került, amelyből a kis motor pumpálja fel a vizet a csaphoz. Mivel kis lámpa van a csobogó alján, este a viz hullámzása fényjátékot rajzol a falra







Ha Te is szívesen részt vennél az idei Hobbikert-versenyen, akkor válassz a négy kategória egyikéből és várom fotóidat illetve kertbemutató írásodat.
Részletek itt találod: Engedj Betekintést Kertedbe!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :