Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Annamária kertje

Egy kerti tó közel hozza a természetet és ez csak még teljesebbé teszi ezt a környezettudatosan nevelt kertecskét, ami a Legromantikusabb kert kategóriában indul.



Engedek betekintés az Én pici kertembe, ami elég régóta épül és mindig tudok valami csodát hozzáadni, hogy tovább szépüljön. Nálam a nyugalom és a csend mellett nem csak a virágok, a madarak de még egy labrador is helyet kap ebben a kis idillikus környezetben.

Szerencsére a kutyus virágbarátnak lett nevelve és még a madarakat sem zavarja el a reggeli kis csobogó fürdőjükből, amelyet előszeretettel végeznek a tó partjánál. Természetesen vannak békák, szitakötők valamint lepkék is a kertemben. Biobarát kertről lévén szó inkább használok dohánylevelet, persze lehet ezért nem annyira tökéletes minden növény, de így megnyugvással tölt el a tudat, hogy nem szennyezem a környezetem.




A kertverseny részleteit itt találod:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :