Újság!
Betöltés...

Engedj Betekintést Kertedbe! - Amarilla kertje

Kívánok mindenkinek ilyen barátságos fogadtatást, mint amilyen Amarilla kertjében várja a vendégeket. Előkertjét a Legromantikusabb kert kategóriájában indítja.


A házunkhoz körben, hatalmas terasz tartozik,  tele virágokkal. Ennek egy kis részletét fogom bemutatni, a bejáratot, ahol a hozzánk érkező megpihenhet, és gyönyörködhet a terasz, és az előkert virágaiban.

Ez az a részlete a terasznak, amit mindig az aktuális ünnepnek megfelelően „öltöztetek” fel: Húsvétkor két nyuszi didergett a padon, Halloweenkor tökfejek és pókháló ijesztgette a betévedőt, karácsonykor egy csomagokkal feldíszített szánkó várta a Mikulást. Ilyenkor nyáron, „ csak” virágok vannak. Mivel fedett a terasz így árnyékos, jól érzi itt magát, nagy kedvencem, a Hortenzia, amiből három bokor is van ezen a terasz részen. A lila tányér Hortenzia tövét jól kitölti, a szintén árnyék kedvelő Pistike. A naposabb részekre jöhetnek a Leanderek, a Mandevilla, és a Bougainvillea.
Remélem elnyeri tetszésüket ez a kis teraszrészlet!






A kertverseny részleteit itt találod:

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :