Újság!
Betöltés...

2013 Kertversenye!

Minden este, amikor leülök a géphez, hogy összeállítsam a következő nap megjelenő kertek bejegyzéseit, olyan meglepetésekben van részem, ami felér egy kedves ajándék csomaggal.
Minden csomag, azaz levél más és más, de mégis valamiért mindegyik magával tud ragadni.


Forrás
Ha az elmúlt napok során nyomon követtétek a blog eseményeit, akkor láthattátok, hogy hihetetlen mennyiségű kertbe lehet betekinteni, amelyek között biztos mindenki talál kedvére valót. És még MINDIG NINCS VÉGE! 



Ha jól sikerült összeszámolnom a még hátralévő e-mail-eket, akkor csütörtök estére (július 18.) már az összes pályázó kert felkerül a blogra és ezerrel keresgélhettek a jobbnál jobb ötletek között. Szerintem minden kertben van valami egyedi és ötletes, amin legalább érdemes elgondolkodni.
Ez természetesen azt is jelenti, hogy a zsűri csak ezután tudja kiválasztani azt a 3 - 3, összesen 12 db kertet, amire JÚLIUS 22-től JÚLIUS 31-ig  lehet szavazni!!!
Őszintén szólva, ennyi szép kert láttán nem lesz egyszerű dolga a zsűrinek

Ezért minden lelkes kertrajongótól szeretnék még kérni egy kis türelmet, hogy megtudjuk melyik is az a 12 kert, amelyik bekerül a döntőbe.  

FONTOS! Én is emberből vagyok és hibázhatok, ezért kérlek ellenőrizd le, kerted bekerült-e a megfelelő legördülő menüpontba!!!



Köszönöm a türelmeteket és a sok szép kertet, amit beküldtetek!
Ági

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :