Újság!
Betöltés...

Lakberendezés: Modern loft Tenerife-n

A Donovan Hill tervezőiroda munkája ez az izgalmas loft, mely Tenerife-n, egy régi ipari létesítményből kialakított lakóházban található.



Az apartman izgalmas vegyülete a modern és ipari designelemeknek. Ez már alapvetően a helyválasztásból is adódik, hiszen a lakás egy régi gyapjúáruház átalakításával létrejött lakóházban található. A tulajdonos alapelgondolása és tervező ötletei együtteséből megszületett lakás izgalmas, minden részletében átgondolt tér lett.

A fő élettér, a nappali, a konyha és az étkező egy egybefüggő területen helyezkedik el. A fókuszpont egyértelműen a vörös-fekete szőnyegen elhelyezett fehér kanapé, de fontos térformáló elemek a sötétre festett fagerendák is, valamint a robosztus fa asztal mellé tervezett légies, átlátszó műanyag székek. És persze ne feledkezzünk meg a nem túl nagy, de annál hatásosabb, faburkolatú teraszról.


Forrás
Még több lakberendezés, építkezés és kert a http://www.otthonteremto.hu


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :