Újság!
Betöltés...

Dekorkerítés

Egy kerítés imitáció nem véd meg a behatolni vágyó idegenektől, de lehetővé teszi, hogy akár a teraszod, vagy a nappaliban lévő étkezősarok is kert hangulatot árasszon.



De a dekoráción túl lépve, úgy gondolom, hogy ez a kerti elem egy sokszor felmerülő szomszéd-vita megoldására is alkalmas.

Előfordul ugyanis, hogy míg az egyik kerttulajdonos a kerítését védve minden növényt eltávolít a határoló elemről, addig a másik inkább az intim szféráját védené. Itt természetesen az kerül ki eredményesen a vitából, aki talál egy köztes megoldást. Ha a szomszédé a kerítés és nem engedi a növények felfuttatását, akkor remek ötlet lehet a képen látható dekor kerítés, vagy egy pergola elhelyezése az érintett területre. Így a jószomszédi viszony is megmarad és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi tekintetektől.




Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :