Újság!
Betöltés...

Valentin Ajándék Piac: Kovács Flóra ékszerei

Modernek, de mégis a hagyományainkhoz hűek ezek az ékszerek.
Amikor először végig néztem Flóra csodaszép ékszereit rögtön feltűnt, hogy olyan ember készíti, aki nem csak a divat kedvéért nyúl ezekhez a népi motívumokhoz, hanem szerencsére érti is amit csinál.

Flóra oldalára ellátogatva olyan forma és minta gazdagsággal találkozhattok, amelyek között biztos találtok kedvetekre valót.

 Kovács Flóra Ékszerei



Mészárosné Kovács Flóra vagyok. Zsugorfóliából készítek egyedi ékszereket, melyekben elődeink gyönyörű motívum kincsei és a modern színek, anyagok találkoznak. A mintákat minden esetben kézzel rajzolom a megcsiszolt fóliára, amik a fúziós technikának köszönhetően - a két réteg összesütését követően - elnyűhetetlenné válnak.
Ha megszeretnéd rendelni, akkor látogass el a Piac oldalára:
Valentin Ajándék Piac

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :