Újság!
Betöltés...

Kerti fészer, mint munkaállomás

Egy jól megtervezett fészer menedékként szolgál a kerttulajdonosnak. Olyan hely, ahol akár munka közben is élvezettel dőlhetsz hátra, és szabadjára engedheted az alkotni vágyó fantáziádat.


Bár nem árt, ha némi rendszert viszünk a beltérbe, azért összességében elmondható, hogy ezt a helyiséget elsősorban mi kertészkedni szerető emberek nem csak a szerszám tárolásért, hanem kreatív pillanatok megélésének lehetőségért is szeretjük (vagy szeretnénk) használni.

Ma olyan kerti fészereket vagy inkább üvegházakat mutatok meg, amelyek elsődleges célja a munkaállomás vagy kreatív sarok kialakítása volt. A hatalmas üvegtáblák hatására a belső tér kibővül a körülötte kialakított zöld kerttel, aminek a hideg időjárás közeledtével megvan az a hátránya, hogy komoly fűtést igényel, még jól szigetelt üveg esetében is. Viszont cserébe tavasztól őszig mindig részei lehetünk a kertnek bármilyen időjárás is tombol körülöttünk.





Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :