Újság!
Betöltés...

Béterv a CSIKOS lekvárokhoz!

Neked van B - terved az életben?

Kép forrása: Béterv
 
Egyik barátunk tavaly azzal állt elő, hogy neki van egy terve, pontosabban egy B-terve, egy lakásétteremre, ahol az illatok játszák a főszerepet és adják az étkezések alapjait. Gondolhatjátok, hogy nekem, aki az ágyásainak összetételét a virágok illat intenzitásától teszem függővé, rögtön megtetszett ez az ötlet!
Kocsis Bálint CSIKOS lekvárjainak múlt heti kóstolása után - ahol nem csak az ízek, hanem az illatok is dominálnak -, pedig már rögtön tudtam, hogy ez a két főzni szerető és még második tervvel pontosabban, B-tervvel is rendelkező embernek a munkáját a tányérodra szeretném varázsolni némi segítséggel. Hogyan???

Ha szombat (2013.február, 16.) este 9 óráig elkülditek helyes megfejtést és kedveltek illetve megosztotok (a poszt végén találod a pontos játék kiírást ), akkor Ti magatok kis kipróbálhatjátok otthon a Kocsis Bálint által alkotott körte - vanília CSIKOS lekvárból, Biró Botond Boldizsár által készült ételt.
Természetesen más lekvárok és chutney- k is sorra kerülnek majd a jövő heti főzés során, de ez legyen meglepetés mindenki számára.

Íme, a nyeremény! Tudnád hasznosítani?JÁTÉK részletei:

Ha meg szeretnéd nyerni ezt a díszdobozos CSIKOS csomagot, akkor a következő 2 dolgot most gyorsan csináld meg:
  1. Kedveld a CSIKOS lekvár és a Dekor&Mentha blog Facebook oldalát!
  2. Írd le és küldd el a blog e-mail címére a "A világ szép és színes" című CSIKOS kisfilm reklámszövegét!
(Itt megtalálod!)

Duplán veszel részt a sorsoláson, ha:
  1. kedveled és megosztod a hírt közvetlenül a Dekor&Mentha blog oldalán. 
(Klikk IDE!)

A JÁTÉK 2013. február 16. (szombat) 21 óráig tart. Utána sorsolás!


 Jövő héten itt fogunk főzni! Jó helynek tűnik! Tartsatok velünk !
Béterv - Parfümséf

Kép forrás: Béterv
A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :