Újság!
Betöltés...

Valentin Ajándék Piac: Levendula szívvel, lélekkel

Pár napja már elindult a Valentin-napi Ajándék Piac, ahol igazi színes kavalkáddal várlak Benneteket. Ja, és egy plusz legördülő füllel a felső sávban, ahol majd az épp soron következő ünnep és a benne szereplő teremelők szerint válogathattok az Ajándék Piac kínálatából.

Halmos Mónika: Levendula szívvel, lélekkel




Hogy gyorsabban múljanak a szürke napok, most egy virágos akcióval kedveskedünk mindenkinek, aki Valentin napig rendeli meg a „Levendula szívvel-lélekkel” c. könyvet, egy csomag kandírozott levendulát adunk mellé ajándékba! Sőt, minden levendulás ajándékcsomaghoz is jár + 1 csomag kandírozott levendula! 


















Ha megszeretnéd rendelni, akkor látogass el a Piac oldalára:
Valentin Ajándék Piac

 

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :