Újság!
Betöltés...

Óriás pillangók és szitakötők a kertben - Csináld magad! (DIY)

Rajongok azokért az ötletekért, amikor az unalmas használati tárgyakból valami igazán nagyszerű születik. És ha ez ráadásként a kert része is lehet, akkor nálam rögtön nyert ügye van az ötletnek.


Ezt a csodás pillangót parketta szegélylécekből, képkeretekből és különböző fémtárgyakból, mint például kulcsokból és díszes ajtópántokból állították össze. A testét egy csavart asztalláb adja, aminek a végére egy csúcsos dísz került. Miután összeállt a test, rozsdabarna, barna és fekete spray festékkel fújták le. Majd egy pánttal fogták körbe a testét.

Inspirálódj, mert egy nap talán Neked is megjön hozzá a kedved.

Méretre vágás.


 Test összeállítása.

Különböző metálfényes spray festékekkel izgalmas fémes csillogást érhetsz ennél a tárgynál.


Fontosak az apró részletek!


Szemét egy régi görgő adja, míg a csápját egy meghajlított fém drót.



Ilyen csúcsban végződik a teste.

Ezzel a pánttal biztosítjuk a szárnyak formáját.

Forrás
 Lucy további érdekes alkotásai.



















A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :