Újság!
Betöltés...

A klasszikus kert kiegészítői

Az antik enteriőrök nyugalmat és harmóniát sugároznak. Mindezt a kertben, már a növényeid kiválasztásával is sugallhatod a látogatóid számára. Ha igazán stílusos kertet szeretnél, akkor a most következő poszt a segítségedre lehet.


Egy antik hatású kert kialakításáért egy olyan koppenhágai bolt kínálatát mutatom meg Nektek, amelyek egy gondosan megtervezett klasszikus stílusú kertért kiáltanak. Vagy akár azt is mondhatnám, hogy egy klasszikus kertnek ilyen kiegészítőkre van szüksége.

Szimmetrikus minták, párhuzamos vonalak, illetve formára nyírt örökzöld növények jellemzik a klasszikus kertet. Ha stílusosak akarunk maradni, akkor bizony nem elég csak a növényeket elültetni, hanem a kiegészítőket is jól kell összeválogatni. Ebben segít Oliver Gustav és boltja. A képeken jól látszik a visszafogottság, ahol a növények kapják a főszerepet, viszont a kiegészítők lecserélése esetén teljesen más hangulat köszönne vissza ránk a képekről.
Ezek nem tipikus kertképek, hanem inkább hangulatok becsomagolva. Nézz körbe!







A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :