Újság!
Betöltés...

Csak egyszerűen! - Girlandok karácsonyra

Girland függésünket bármilyen téli terméssel, karácsonyi dekorációval vagy akár csipkékkel is kielégíthetjük. Ne állj meg az egyszerű zászlócskáknál, hiszen bármilyen kreatív módját választhatod a girland készítésnek.

Forrás


Őszintén szólva én beleszerettem a girland dekorálásba. Bármilyen tágas vagy keskeny teret könnyedén és gyorsan díszbe öltöztethetek vele. Legyen az egy üres falfelület, egy ritkán használt szekrényfront, ablak beugró vagy egy előszobai fogas dekorációja.
Szeretem az egyszerű megoldásokat, és szerintem egy dekoráció már régen rossz irányba indul, ha másfél - két óránál több időt kell vele pepecselni. Ezért a lent összegyűjtött girland dekorációk is az egyszerűségre törekszenek.

Te melyiket készítenéd el?










A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :