Újság!
Betöltés...

Tájképet ebédre?

Carl Warner különleges fotós, ahogyan a fényképei is azok. Egy - egy ilyen kép elkészítése akár 2 - 3 napot is igénybe vesz, és mivel már a fotóalanyok megtalálása sem egyszerű folyamat - amikor a különböző szupermarketekben a tökéletes brokkoli vagy fokhagyma megtalálása a cél - innentől kezdve ez érthető lesz számunkra is. Ugyanis ezek a különleges képek fotózott zöldségekből készülnek.

Lépj be Te is az ételek varázslatos birodalmába!

Elmondása szerint előbb lerajzolja, majd egy modellező és egy étel stylist segítségével megalkotja ezeket az álomvilágból előkeveredett képeket, ahol a karfiol a korallzátonyt, míg a lilakáposzta a tengernyi víztömeget ábrázolja. De természetesen nem csak zöldségeket, hanem húsos képeket is találni a művész alkotásai között, sőt van ahol a ropogós házikenyér átalakul sziklás hegycsúccsá és a dinnyehéj bárkává.
Érdemes elgondolkodni azon, hogy vajon nekünk eszünkbe jutna- e a fokhagymáról egy liszteszsák, a fejtettbabról egy kőfal vagy akár a banánról egy léghajó.









Munka közben.
Forrás: carlwarner.com

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :