Újság!
Betöltés...

Karácsonyi hangulat Bécsből

Bécsbe egy kerek évfordulós szülinapra voltunk hivatalosak ezen a hétvégén. Ezért fényképezőgépet bekészítve reménykedtem, hogy nem csak bulizni fogok, hanem majd egy adventi hangulatú városlátogatást is betervezhetek. Így jött össze ez a mai bécsi adventi poszt.


A bécsi városházához és a Schoenbrunn-i kastélyhoz látogattunk ki másnap. Forró puncsot szorongatva a kezünkben, sok finomság és jó néhány igazán szép kézműves termék között lehetett válogatni vagy csak egy nagyot sétálni és hangolódni a közeledő ünnepre.
Városháza tér



Csokifüggőként ezeket meg kellett kóstolnom. :)




 Nálunk vajon mikor jelennek meg Csontváry és Munkácsy művei alapján készített esernyők és táskák? Nekem szimpatikus ez a megoldás.



Adventi naptárak kupacokban álltak. Pontosabban lógtak.



Az év felfedezettje már a vásárokban is megjelent. Csokiba mártott alma egyszerű és díszes verzióban.



Schoenbrunn


Kézzel festett karácsonyi gömbök.
Nagy kupacban talán giccses hatást kelt, de külön - külön mindegyik egy gyöngyszem volt.


Micsoda illatfelhő volt itt. Hmmmm....  



Kérlek, hogy a közeletekben található karácsonyi vásárokat TI is örökítsétek meg egy - egy fotó erejéig és mutassátok meg nekünk!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

1 megjegyzés :

Névtelen írta...

Néztem a képeket a facebookon is, jók :) én is mennék.