Újság!
Betöltés...

Élmények és fotók a 2012-es Hortus-ról

Idén változtattam a szokásomon és nem egyedül, hanem KreatívKertész Dóri társaságában látogattam meg a Hortus Hungaricust. Érdekes párost alkottunk: Ő a gyors kiállítás látogatás híve, míg én kifejezetten a szemlélődő típusok közé tartozom. Ilyenkor elfelejtem a hétköznapi nyűgjeimet és csak töltődöm, míg ő hosszú távon teljesen lefárad a zsibongástól.

Így miútán elbúcsúztunk én legalább 2 órával megtóldottam az ottlétemet és csak gyűjtöttem magamba az ötleteket. Persze ez nem jelenti azt, hogy többet is láttam, mint Dóri, csak hát más tempóban és természetesen más szempontból dolgoztuk fel az eseményeket. :)


Aki megküzdött a távolsággal és kiutazott Szigetszentmiklósra, az Csodaországban érezhette magát a rengeteg tarka virág és érdekes kiegészítő között. Idén a virágkötők versenye vitte a prímet. Olyan mennyiségű és fantáziájú virágkötészeti alkotásokat nézhettem végig, hogy csak sajnálhattam miért nem erre a pályára mentem.

A cégek standjai között bóklászva minőségi kerteket is találhattunk, amelyek akár versenyre is nevezhettek volna a látvány alapján.

A virágos enteriőrök esetében azt sajnáltam, hogy a tavalyihoz képest igen kevés szépséges és ötletes szobát fotózhattam le. De tény, hogy az elkészült és a bejegyzés végén bemutatott enteriőrök, magukért beszélnek.








Ünnepi asztaldekoráció, amit akár magad is elkészíthetsz.










Annyira szép! Vajon kitalálod, hogy mi ez?



















Virágos Entriőrök
Romantika a javából








 Természetes otthon kedvelőinek







Retró szerelmeseinek
























A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

2 megjegyzés :

Hortenzia írta...

Az annyira szép, vajon kitalálod mi ez? Képhez, első ránézésre: laskagomba termesztőzsákban. A mieink legalábbis így szoktak kinézni. :-)

Borbás Ági írta...

Ön Nyert!!! ;D