Újság!
Betöltés...

Előtte - Utána: Családi terasz

Mindig egy apróság késztet minket a nagy lépések megtételére. Jelen terasz esetében egy szálkával kezdődött minden, ami végül egy felújításhoz vezetett.


Sok terasz tulajdonosban felmerülnek a kérdések, amikor először meglátják szürke egyhangú szabadtéri szobájukat, hogy: Vajon milyen lenne a tökéletes állapot? Hogyan használhatnám ki maximálisan? Mire van igazából szükségem? Milyen színeket és stílust érzek magaménak?

Ha ezekre megtalálják a választ, akkor az erkély vagy a terasz is fokozatosan azzá a pihenőhellyé alakul, amit kigondoltak.

Itt elsősorban a praktikus dologgal kellett kezdeni, ugyanis a folyamatos vízbeszivárgások miatt, és az elvetemedett fa miatt szükségesnek tűnt a deszkák felszedése, amit a betonkorlátra is felszereltek, így adva a terasznak természetesebb megjelenést. Ám az eredmény olyannyira elvarázsolta a ház tulajdonosát, hogy úgy döntött kanapéra cseréli az eddigi kerti széket illetve hosszas keresgélés után sikerült egy kültéri szőnyeget is találnia, ami újrahasznosítás eredményeképp jött létre.

De, hogy ne csak a heverészés, hanem az aktív pihenés is része legyen a családi teraszéletnek, ezért a gyerekeket homokozóasztal, a kertészkedni vágyókat pedig pedig fűszernövények, paradicsom és eper várja a konténerkertben. Végül pedig hab a tortán az LCD TV, ami az esti kültéri mozizásokat teszi lehetővé.

Ilyen volt előtte:


Majd a felújítás után már otthonosabb hangulattal várja a teraszolni vágyókat.




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :