Újság!
Betöltés...

Otthonok külföldről: Modern menedék Új-Zélandon

A mai otthonoktól sokszor elvárjuk, hogy mellékesen egy nyaraló funkcióit is ellássák. Ez a ház tökéletesen megfelel mindkét feladatra.


Ez az Új-Zéland nyugati felén, Matarangi Beach-en található otthon abszolút az aktív pihenés szolgálja. A csodás, faborítású épület tökéletes menedékhely, mely mindig nyitva áll a család barátai előtt is.

A földszinten egy hatalmas, nyitott térben található a nappali, az étkező, és a konyha. Körben hatalmas üvegfelületek nyílnak a kert és a háttérben elterülő tengerpart felé. A nappaliból nagyméretű, fedett terasz nyílik, mely inkább a pihenést, mint az étkezést szolgálja, de méretének köszönhetően mindkét funkció elfér rajta.

Az első emeleten találhatók a vendégszobák és a háztartási szoba. A második emelet a család személyes lakótere, egy hatalmas lakosztállyal, plusz még két hálószobával és természetesen fürdőszobával.

Tervező:Matt Chaplin, ChaplinSumich Architects






Forrás


A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :