Újság!
Betöltés...

Építészet: Medence vagy akvárium?


Egy modern épület mellé – nem kérdéses – a kertbe is modern épített elemeket kell tervezni. Ez az úszómedence igazán dögös darab.


Beton, fa, kerámia és akril – remek anyagösszeállítás egy modern kert épített elemeinek tervezésekor. Ebben az Ausztráliában, Melbourne-ben található kertben ezeket az anyagokat használták a ház stílusához illő kinti pihenőtér kialakításához. A kert legfontosabb és leglátványosabb eleme az úszómedence, melynek mindkét vége átlátszó, ütésálló akrilfelülettel zár. Az egyik oldal a kert felől, a másik oldal a házból teszi láthatóvá a medence belsejét. A mozaikcsempével burkolt betonmedence és a faburkolatú part remek kiegészítői az izgalmas látványnak. Tervező: OFTB Architects.




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :