Újság!
Betöltés...

Egy kertre való ötlet - Idéhaven

A sok - sok évvel ezelőtti átutazásom alkalmával Dánia a ferdén elnyúló fák országaként maradt meg emlékeimben. Ahol sokkal rövidebb és - természetesen szelesebb - a nyár, mint nálunk és ezért mindent megtesznek, hogy arra a pár hónapra virágoktól tobzódjon kert.


Talán ezért is rajongtam rögtön első pillantástól ezért a kertért, mert valami tökéletes, egyáltalán nem hétköznapi jött itt létre, ami minden részletével az érzékeinkre hat, hogy megtapasztalhassuk a természet szépségét. Az ösvények újabb és újabb sétákra csábítanak, miközben itt - ott pihenő szigeteket találunk a kertben. Szinte minden növény valamilyen módon kontrasztot alkot a szomszédjával, ami első pillantásra természetesnek tűnik, de igazából csak nagyon gondos tervezés eredményeként jöhetett létre.

Gyertek sétáljatok, illatokat képzeljetek és pihenjetek meg velem egy kicsit!











Forrás

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :