Újság!
Betöltés...

Designbútor: Sport után jólesik a pihenés

Eljön az az idő, amikor a legnagyszerűbb apa is le szeretne egy kicsit pihenni focizás közben. Nekik tervezte ezt a bútort Emanuele Magini.


Mint sok más férfinak, Emanuele Magini-nak is szenvedélye a foci. Űzi is gyakran, de az évek múlásával – saját bevallása szerint – inkább néző lett, mint aktív játékos. Ezért egyrészt saját maga, másrészt a sok fociszerető kedvére megalkotta ezt a széket, melyet a lusta futball jelképének tart. Használják otthoni sportolásra és pihenésre szeretettel.






Szeretnél mindig frissen értesülni Újdonságainkról? 
Iratkozz fel a blog oldalán, vagy a Facebook oldalunkon a „Követés” funkciónál válaszd a „Megjelenítés elsőként” lehetőséget.




A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :