Újság!
Betöltés...

Botanika a dekor világában

A botanika vagy más néven növénytan, a növényekkel a legkülönbözőbb szempontokból foglalkozó tudomány, ami a XVIII. és XIX. századi világot teljesen kifordította a sarkából. Annyi új növénnyel ismertette meg a kertrajongókat, hogy szinte mindenki szenvedélyes növénygyűjtésbe kezdett.

Most tedd meg Te is csak egy kicsit másképp!


Amikor a részleteken van a hangsúly.


Az alábbi képeken található bútorokat, dekorációs tárgyakat ez a kor ihlette, amelyekkel igazán kellemes hangulatú lakásbelsők alakíthatók ki. Akik nagy növényrajongók, azoknak kedves látvány lehet a házban fogasként, fiókos komódként vagy akár képként a falakon. Dekupázs technikával egész bútort öltöztethetünk fel trópusi jelleggel, míg a botanikai élmények megjelenítése a kárpitozott fotelon sem számít egy utolsó ötletnek.

Minden növényrajongónak jó böngészést és ötletgyűjtést kívánok az ideális és egyedi otthon kialakításához.











És végül a ráadás: 


Ha tetszett, olvass bele ezekbe is:
Állólámpa az erdőből - -Csináld magad
Függőváza, akár befőttesüvegből
Amsterdami sorház-kertek egybenyitva

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :