Újság!
Betöltés...

Myropolium JÁTÉK & egy kis illatnyi pillanat

Ha növényekről van szó, akkor színükön és formájukon túl számomra alap igény az illat. Ezért ilyen téli hideg napokon ha tehetem, mindig beszaladok ebbe a körúton található natúr szépségápolási termékeket árusító boltba, ahol egy kis illatnyi pillanatra emlékek és érzések áraszthatnak el és frissíthetnek fel egyszerre, akár egy saját magam alkotta kreatív parfüm formájában. 

Gondoltam, növény és kert rajongóként Ti is hasonló cipőben járhattok, és Nektek sem ártana kis felfrissülés az ünnepek közeledtével, vagy majd az ünnepek között.
Ezért felkértem a natúr kozmetikumokat árusító Myropolium- ot, hogy a növényeikért rajongó Dekor&Mentha olvasókat valami igazán különleges karácsonyi Nyereménnyel lepje meg.


A Myropolium natúrkozmetikai üzlet ajándéka:

Három nyertes részére 1 - 1 db 4000 Ft értékű Erboristica aromaterápiás arc- és testápoló készlet, melynek tartalma:
  • 100 ml semleges alapkrém arc- és testápoláshoz: érzékeny bőrűeknek is ajánlott, nem tartalmaz kőolajszármazékokat, parabéneket, szilikonokat, festék- és illatanyagokat.
  • 10 ml citrus mix eszencia: energizáló, revitalizáló hatású
  • 10 ml levendula eszencia: relaxáló, revitalizáló hatású
Az alapkrémet használhatod önmagában vagy valamelyik illóolajjal keverve, ahogyan épp pillanatnyi hangulatod kívánja.


A játékban való részvétel feltételei:
  1. Kedveld a Myropolium Facebook oldalát.
  2. Kedveld a Dekor&Mentha blog Facebook oldalát.
  3. Illetve küldd el a helyes választ a következő kérdésre: "Az illóolajok tömény állapotban nem alkalmazhatók testápolásra, ezért valamilyen bázisolajban szokták őket feloldani és hígított állapotban felhasználni. Milyen bázisolajban van feloldva a fenti készlet két illóolaja?"

A választ megtalálhatod a www.myropolium.hu oldalon az ajándékok menüpont alatt, amit a dekoresmentha@gmail.com e-mail címre "Myropolium" felirattal küld el.

Duplán veszel részt a játékban, ha:
  1. közvetlenül a Dekor&Mentha blog Facebook oldalán kedveled és megosztod a hírt. ITT

A JÁTÉK 2011. december 14. este 9 óráig tart. Utána sorsolás a random.org segítségével!!!

A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :