Újság!
Betöltés...

Meghökkentő művészet: Árnyképek falevélből

Aki tehetséges, bármilyen felületen képes alkotni. Például egy falevélen is.


Lorenzo Duran spanyol művész újabban érdekes alapanyagra kezdett dolgozni. Falevélre. Aprólékos munkája és különleges vágási technikája nyomán fantasztikus alkotások születtek, melyek nemcsak azért egyediek, mert a művész igyekszik mindig újabb és újabb témákat kitalálni. A falevél-képek megismételhetetlenek, hiszen maga az alapanyag is csak egyszer áll rendelkezésre. Minden falevél más, így minden alkotás is. A munka szépségéhez tartozik, hogy az alapmatéria mérete, formája, színe, struktúrája a témát is nagyban befolyásolja.





A szerző: Borbás Ágnes

A Dekor&Mentha blog elindítója, a Dekor&Mentha Shop megalkotója is vagyok. Írásaim mindenkinek szólnak, akinek fontos a szépség, aki szerint a szép része a kert, akár virágoskert, akár ehető kert.

Zöldségmagok, fűszermagok, virágmagok, virághagymák, kerti eszközök, kerti kiegészítők egyaránt megtalálhatók a Dekor&Mentha Shop kínálatában. Napi és ünnepi ötletekkel, meglepetésekkel, saját kertek versenyeivel szeretnék kedvében járni látogatóimnak, kertépítő társaimnak.

0 megjegyzés :